Bokningssystem

Smidigt bokningssystem som arbetar åt dig

Hur sköter du bokningar idag?
Lägger du mycket tid på att svara i telefon?
Har du möjlighet att lätt hålla kontakt med dina kunder?

Med hjälp av Fnix Bokningssystem får du mer tid över, din kalender fylls på under tiden du fokuserar på dina kunder. Skapa en kontakt till dina kunder, du kan lätt skicka en påminnelse när det börjar bli dags för ett nytt besök.

Enkelt för kunder att boka

Med Fnix är det lätt för dina kunder att hitta lediga tider och sedan boka via sms eller på webben. Kunden behöver inte krångla med konton eller komma ihåg lösenord, det fixar vi! Bokningssystemet integras enkelt med er hemsida och med eran layout.

Bokningssystem

Skapa kontakt med dina kunder

Fnix bokningssystem hjälper dig att hålla kontakten med dina kunder och ökar chansen för återbesök. Det är lätt att skicka en påminnelse till dina kunder när det börjar bli dags för nästa besök. Kunden får ett sms och kan boka direkt genom att svara på meddelandet. Det lätt att ställa in hur ofta eller sällan en påminnelse skickas.

Fokusera på dina kunder så löser vi resten

Vi ser till att din kalender fylls på medan du tar hand om dina kunder. Du behöver inte göra något för att bekräfta bokningar. Färre samtal som avbryter dig i arbetet. Du får information om nästa kund strax före deras besök.

Kalender

Ett komplement

Behåll arbetssätt som fungerar, du kan fortfarande ta emot bokingar så som du gjort innan. Vårat system synkroniserar automatiskt både i webben och i din butik.

Lägg till våra andra smidiga tjänster

Några av de vanligaste lösningarna vi sätter upp för egenföretagare är

Har ni andra behov och önskemål? Vi är vana vid att möta nya önskemål och löser det mesta.

Låter detta intressant?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på tel +46 766 86 94 16 alternativt fyll i era kontaktuppgifter här