För bostadsrättsföreningar

Enkel administration och förvaltning

Hur mycket tid och pengar lägger ni varje år på förvaltning?
Vilken insikt har ni i beställda och genomförda arbeten?

Fnix erbjuder Oktav förvaltning

Vi har revolutionerat fastighetsförvaltning genom utveckling och anpassning av moderna digitala verktyg till traditionella metoder och arbetssätt.

På så sätt kan vi erbjuda enkel och resurseffektiv ekonomisk samt teknisk förvaltning.

Enkel skötsel av ekonomin

Vi erbjuder löpande bokföring, fakturering, budgetförxkslag, årsredovisning och omförhandling av föreningens lån. Detta sköter vi med minimalt krångel och regelbundna rapporter.

Flexibel hantering av föreningens uppgifter

Missa inte detta!

Med vårt högst revolutionerande administrationsverktyg blir styrelse- och medlemsarbete såväl som felanmälan och kommunkation med utförare en glädje för samtliga inblandade. Glöm krångliga portaler och mobilappar. Vi erbjuder hantering av ärenden via sms, e-post, telefon, vår hemsida och även andra alternativ.

Behåll kompetens som fungerar

Vi har avtal med pålitliga hantverkare, servicetekniker och lokalvårdare för löpande ärenden och större renoveringar. Vi erbjuder att komplettera ert existerande nätverk och det är även smidigt att integrera era etablerade fastighetsskötare och hantverkare i våra system.

Låter detta intressant?

Fnix AB kommer i grunden ur IT-branschen. Vi har under fem år tillämpat de senaste fastighetsteknologier med goda resultat. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på tel +46 766 86 94 16 alternativt fyll i era kontaktuppgifter här